Brasil Rodizio Rotterdam

Brasil Rodizio Rotterdam (voorheen Brasilbinkie) heeft als eerste rodizio restaurant in Rotterdam zijn deuren in 2014 in de Kop van Zuid te Rotterdam geopend.

Na een groot succes werd het snel tijd voor een grotere locatie. Na een lange zoektocht, hebben we het gevonden. In 2017 zijn we verhuisd naar de Westblaak in hartje centrum Rotterdam.

Bij Brasil Rodizio Rotterdam kunt u een complete avond beleven. U kunt beginnen met een lekkere cocktail aan de bar, gevolgd door een overheerlijk rodizio menu en vanaf 22:00 kunt u genieten van onze DJ die u aan de hand van Latijns Amerikaanse muziek in de juiste sferen zal brengen. Met ons live entertainment en onder het genot van een heerlijke cocktail mogen alle heupen los.

Openingstijden

Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag zijn wij geopend van 17:00 t/m 23:00. Op vrijdag en zaterdag zijn wij geopend van 17:00 t/m 02:00.

Parkeren

In het weekend kun je zeer goedkoop parkeren bij ParkBee Witte De With. Deze parkeergarage ligt direct naast de Westblaak. Vanaf deze garage ben je binnen 10 minuten lopen of met de tram bij de Erasmusbrug. Let op: betalen gaat via de Parkmobile App.

Meer informatie

Reserveren is gewenst
Keuken geopend tot 22.00 uur

Contact opnemen? Klik hier!
Volg ons ook op Facebook!

Wat is Rodizio

Begin 19e eeuw, grote groepen Europeanen, waaronder Duitsers, Spanjaarden, Italianen en Portugezen, waren geëmigreerd naar het zuiden van Brazilië op jacht naar nieuwe dromen en op zoek om te profiteren van de overvloedige en het vruchtbare land. Ze koloniseerden een regio in het zuiden van Brazilië genaamd “The Pampas”, platte en vruchtbare graslanden, die ideaal zijn voor veehouderijen. Een traditie werd al snel geboren waar gauchos, Braziliaanse cowboys, grote gaten in de grond groeven en vuur branden voor het koken van hun vlees. Deze gaten hielpen het vuur met branden en hielden alles warm.

Vandaag de dag wordt deze methode van koken, die het gezondste en lekkerste vlees levert, het middelpunt van de grote bijeenkomsten van familie en vrienden. Zoals bevolkingscentra groeide, begonnen restaurants deze stijl ook toe te passen. Hoge kwaliteit, overvloedige maaltijden en gezelligheid, dat is een kenmerk van Brazilië geworden. In de loop der jaren werden deze restaurants de plekken waar familie en vrienden elkaar ontmoeten.

Om speciale gelegenheden te vieren, om te genieten van een zakenlunch of gewoon om samen wat tijd door te brengen. Brasilbinkie ging op zoek naar het beste Braziliaanse personeel uit Nederland!