Evenement op maat:

Evenement op maat zoals een personeelsfeest, verjaardag, vrijgezellenfeest, huwelijksfeest, schoolfeest of een ander bijzonder moment dat gevierd moet worden? Brasil Rodizio heeft verschillende arrangementen waaruit u kan kiezen. We denken graag met u mee en streven naar een geslaagd event om nooit te vergeten.

Reserveren? Klik hier!

Cocktail bar:

Aanrader! We shaken voor u en uw gasten de meest kleurrijke en smaakvolle cocktails! Opgemaakt met een mooi stukje vers fruit, stijlvol, goede verhoudingen en een hoop liefde. Bij dit arrangement zorgen wij voor een brede glimlach en de perfecte moves tijdens het shaken.

Reserveren? Klik hier!

All night long:

Wil je een complete avond genieten met je vrienden, collega’s of familie met all-in inclusief eten, drinken en tickets voor de beste feesten van club Vie! Club Vie is de beste club uit Rotterdam en uitgeroepen tot een van de beste in Nederland. Wacht niet langer en reserveer dit geweldige arrangement.

Reserveren? Klik hier!

Cocktail workshop €29,95

Tijdens de workshop zal de bartender uitleggen hoe u de lekkerste cocktails zelf kunt maken. Natuurlijk legt hij u ook uit, hoe u met minder professionele spullen toch zelf zo’n lekkere cocktail kunt maken. Al onze cocktails kunnen ook in de alcoholvrije variant worden gemaakt. Handig voor de BOB, zwangere dames of gewoon als u niet zo dol bent op alcohol.

Reserveren? Klik hier!

Wil je graag meer informatie?

Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier om naar contact te gaan